Založ si blog

Vojna do posledného Ukrajinca so zbraňami od NATO sa mení na svetovú vojnu proti Rusku?

Dvaja blázni znova úradovali – Stoltenberg z NATO a náčelník generálneho štábu Veľkej Británie generál Sanders…
Stoltenberg z NATO priznáva že vojna na Ukrajine bude dlhá a drahá. A dodáva: „zbrane budeme dodávať kým nedôjde k prechodu zo starej sovietskej výzbroje k štandardnému vybaveniu NATO“.
Mám tomu rozumieť že o Ukrajine sa hovorí ako štandardnej krajine NATO? Zbláznil sa? Práve kvôli hrozbe prítomnosti NATO na Ukrajine došlo k tomuto konfliktu! Žiadne mierové rokovania, žiadne úvahy o ukončení konfliktu, zase len NATO na Ukrajine.
Ozval sa i druhý blázon- náčelník generálneho štábu postkoloniálnej Veľkej Británie, ktorý hovorí: „britskí vojaci sa musia spolu so spojencami pripraviť na vojnu v Európe s cieľom poraziť Rusko“.
Ad vôl číslo 1 – Stoltenberg- NATO na Ukrajine – pre Rusko červená čiara, oprávnená je preto otázka či bude Ukrajina vôbec existovať… V podobe ako pred vojnou Ukrajina už určite existovať nebude… Blúzneniam o znovu obsadení Donbasu, Krymu môže veriť len sfetovaný blázon, nanajvýš zmätená princezná z paláca alebo Jaroslav, kráľ zbrojárskych tendrov. Neviem či sú Ukrajinci tak naivní a veria týmto rozprávkam alebo rezignovali na zdravý rozum.. Vojaci fašistických bataliónov ako Azov rozum nikdy nemali, na rozdiel od „neodvedených“ Ukrajincov brázdiacich cesty na drahých autách na Slovensku…
Ad vôl číslo 2 – Sanders – keď chce Británia 3. svetovú vojnu nech to len skúsi, v žiadnom prípade by Slovensko nemalo počúvať takýchto pomätencov. A táraniny tohto prízemného vola by mali byť dôvodom aby sme čím skôr opustili spolok NATO, kde sú takýto šialenci a vojnoví štváči..
Pomätenci stále veria vo víťazstvo Ukrajiny, áno spolu s NATO vojskami by vyhrala – ale za cenu 3. svetovej vojny, v takom prípade by víťazstvo znamenalo návrat do praveku. Slovensko – bohužiaľ ako kolónia USA a západu už nerozhoduje o ničom.. Našu vládu zaujíma len zbrojenie a rozkradnutie eurofondov, už dávno rezignovala na riešenie problémov obyvateľov Slovenska. Dovidenia v pekle, priatelia.

Baširov a Petrov sú späť

11.06.2024

Úbohá mainstreamová propaganda po neúspechoch Zelenského a NATO na východnom fronte vytvára atmosféru strachu a psychologickú prípravu na priamu konfrontáciu Európy a NATO s Ruskom. Čokoľvek sa teraz stane v EÚ tak je vinník hneď jasný. Sú za tým Rusi. Ruskí agenti ako slávni Baširov a Petrov. Ak dostanete defekt na aute, tak vedzte že ten klinec na cestu umiestnil ruský [...]

E-mail od teroristov

08.05.2024

E-mail od teroristov: „Mudžahedíni vo vašich mestách vás zabijú, nech ste kdekoľvek. V areáli školy je bomba. Bolestivý koniec vás postihne. Bojovníci prišli s dobrým cieľom. Priniesť islam k vám. Koniec koncov spása je v islame a nie vo vašich falošných náboženstvách. Keď naši bratia utekali z režimu, uzavreli ste hranice. Mysleli ste si, že vás to zachráni [...]

Teroristické poplachy na Slovensku? Ach, to Rusko.

07.05.2024

Poplašné správy do slovenských škôl od údajných islamistov z ruskej adresy mohol zaslať jedine čečenský vodca Kadyrov, čoskoro to v denníku N odhalí Jaroslav Naď a Šimečka. A Zuzana to bude vnímať citlivo. Čechov nedávno „osvietilo“ a bez akýchkoľvek zverejnených dôkazov rozhodli že muniční sklad vo Vrběticiach odpálili Rusi. Možno sám Putin na [...]

SR prezident Pellegrini inaugurácia BAX

Pellegrini: Chcem byť silnou hlavou štátu, využijem svoje politické skúsenosti

16.06.2024 14:07

Nový prezident Peter Pellegrini považuje za svoju výhodu skutočnosť, že ako prvý politik v novodobej histórii zastával všetky tri najvyššie politické funkcie.

varechovy protest, protest proti interrupciam, umele prerusenie tehotenstva, interrupcie,

Interrupcií je na Slovensku najmenej za tri dekády. Ministerka zdravotníctva zvažuje schválenie interrupčnej tabletky

16.06.2024 12:35

Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková si nechá v otázke interrupčnej tabletky poradiť od koaličných partnerov.

väzeň, väzenie, mreže

V ruskej base zajali väzni dvoch dozorcov. Zasiahli špeciálne jednotky, útočníkov zabili

16.06.2024 11:40

Skupina šiestich mužov sa v nedeľu vo väzenskej väznici v Rostove na Done na juhozápade Ruska zmocnila dvoch dozorcov.

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

Nemci zaznamenali už dve tisícky nelegálnych migrantov, ktorí prešli cez Bielorusko

16.06.2024 11:20

Nemecká spolková polícia za prvých päť mesiacov tohto roka zaregistrovala 2215 nelegálnych migrantov, ktorí do krajiny dorazili tzv. bieloruskou cestou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 77
Celková čítanosť: 225504x
Priemerná čítanosť článkov: 2929x

Autor blogu

Kategórie