Založ si blog

Naše priority – zbrane, Ukrajina, Afrika? (alebo volič je h_v_o)

Keď sa chce, lepšie povedané keď niekto niečo chce spraviť, nakúpiť tak sa to dá hoci aj za pár mesiacov…
Na jeseň 2021 vyhlásený tender na nákup obrnených vozidiel, je jún 2022 a víťaz je známy… Dodanie transportérov už v roku 2024.
Cena – len necelých 1.7 miliardy eur (pekný eufemizmus „necelých“, čo tak napísať „až“, pre jednoduchých voličov koalície pre lepšiu predstavu napíšem celé číslo, ktoré zaplatíme ako daňoví poplatníci za tieto zbrane – 1.700.000.000 € 😐)
Popritom čakáme ešte na fínske transportéry za 500.000.000 eur 😕
Zaujímavé že za 30 rokov nedokážeme nájsť na Slovensku 🇸🇰 peniaze na 1 (slovom jednu) poriadnu koncovú nemocnicu, nedokážeme zabezpečiť lepšie mzdy a pracovné podmienky pre zdravotníkov, učiteľov, lepšiu starostlivosť o seniorov… Aj keď by už dáke peniaze 💰💰 na nemocnicu boli neviem či ju dáme postaviť Janovi, Ferovi či Jožovi… Nekonečné príbehy.
Mám pocit že politici robia len veci z ktorých majú osobný benefit alebo ktoré im nariadia ich sponzori, či reagujú len pokyny z istej ambasády… Akoby o obyvateľov Slovenska vôbec nešlo, na prvom mieste záujmy našich kolonizátorov, potom Ukrajiny, Afriky atď.
Známe slová pána Haščák z Penty: „Volič je len hov_o, nevie absolútne nič“ sú jednoducho pravdivé a trvácne..
Pamätajte čo si o Vás myslia sponzori politikov i politici..

Zdravotníctvo – sestry verzus lekári

30.01.2024

Pracoval niekto z „odborníkov“ na zdravotníctvo naozaj v zdravotníctve? Keď čítam komentáre k nášmu zdravotníctvu tak mám pocit že títo ľudia absolútne nevedia o čom hovoria. Teraz sa pretriasa téma nedostatku sestier a zvýšenie ich kompetencií. Nedostatok sestier je samozrejme realita ale keď sa niekto vyjadruje ku zvýšení ich kompetencií, tak je to len [...]

Osviečim oslobodili Američania

28.01.2024

V oficiálnej správe Európskeho parlamentu sa píše že koncentračný tábor Osvienčim oslobodili SPOJENECKÉ vojská. (https://www.consilium.europa.eu/en/press/press-releases/2020/01/23/message-by-presidents-sassoli-michel-and-von-der-leyen-on-the-75th-anniversary-of-the-liberation-of-auschwitz-birkenau/) Dobre čítate, nie sovietske, ale spojenecké.. asi Američania a Briti. Je to [...]

Здравствуйте

13.01.2024

Delegácia kongresu USA prišla na návštevu Slovenska a zvlášť prišli na pokec s premiérom Robertom Ficom. Prišli mu dohovoriť? Vysvetlili mu kde jeho právomoci a možnosti rozhodovania končia a kto je skutočným pánom kolónie? 🤔 Fico odpovedal zdvorilostným diplomatickým slovníkom – „EÚ a NATO sú piliere našej zahraničnej politiky“. Povedal, čo chceli [...]

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 73
Celková čítanosť: 213541x
Priemerná čítanosť článkov: 2925x

Autor blogu

Kategórie