Založ si blog

Máte už svoj atómový kryt? ☢️

O vojne medzi Ruskom a NATO sa už otvorene píše v mainstreame. A nie len o konvenčnej vojne ale rovno o nukleárnej vojne.

V Pravde nedávno uverejnili video: „Ako vystrašiť Rusov? Stihačkou F-35 a atómovou bombou B61-12“, v podobnom duchu bol uverejnený článok o krajinách v ktorých možno prežiť nukleárny konflikt (Grónsko, Tuvalu, Island, Čile, Nový Zéland…), v SME bol publikovaný článok ako sa Pentagón pripravuje na vojnu s Ruskom a Činou. etc. etc.

Úžasná perspektíva. Kam sme to dospeli?

Sme súčasťou zločineckej vojenskej organizácie NATO (pripomínam Irak, Afganistan.., aby nám bolo jasné prečo zločinecká útočná organizácia).

Nenávisť, arogancia a idiotizmus západu voči Rusku eskalovali na Ukrajine i vďaka sprostým, skorumpovaným či naivným ukrajinským politikom (Hádam už nikto nepochybuje o skorumpovanej Tymošenkovej, Juščenkovi, Zelenskom..).

Ukrajina ako antiRusko nemôže – nesmie existovať. Iba ak sa rozhodli neexistovať.Zdá sa že si vybrali druhú možnosť. Gratulujem.

Hroziaca prehra Ruska by vymazala Ukrajinu zo zemského povrchu nukleárnou vojnou, odveta NATO proti Rusku by zničila Rusko, no v rovnakom čase by ľahla popolom aj Európa a pravdepodobne časť USA. Európa vďaka politikom – pomenujme ich pravdivo – idiotom už dávno nie je dobrým a bezpečným miestom pre život. Škoda. Ale môžme si za to samy, naša voľba.

Ak by som mal možnosť ujsť zo Slovenska pred úplným rozkladom rozdelenej spoločnosti a vojnou, vybral by som si možno Kostariku (krajina bez armády, ktorá investuje do zdravotnej starostlivosti, školstva – dá sa to 👍) alebo Nový Zéland či Švajčiarsko. Neutralita týchto krajín dáva zmysel, neutralita je rozhodne vždy lepšia voľba ako NATO. Neverte politikom – agitátorom NATO.

Pre natvrdlých Slovákov podporujúcich vojnu na Ukrajine.

21.06.2024

Niekto na západe vypočítal že na porážku Ruska je potrebných ešte 800 miliárd dolárov. Odkiaľ tie peniaze prídu? No aj od Vás, Slováci. Bude to stačiť alebo o rok povedia že je potrebných ešte 500 miliárd? V Afganistane minuli Američania 2000 miliárd dolárov za 20 rokov. A prehrali. A to proti USA stáli odhodlaní pastieri kôz Iba polodebil na úrovni Jaroslava si [...]

Baširov a Petrov sú späť

11.06.2024

Úbohá mainstreamová propaganda po neúspechoch Zelenského a NATO na východnom fronte vytvára atmosféru strachu a psychologickú prípravu na priamu konfrontáciu Európy a NATO s Ruskom. Čokoľvek sa teraz stane v EÚ tak je vinník hneď jasný. Sú za tým Rusi. Ruskí agenti ako slávni Baširov a Petrov. Ak dostanete defekt na aute, tak vedzte že ten klinec na cestu umiestnil ruský [...]

E-mail od teroristov

08.05.2024

E-mail od teroristov: „Mudžahedíni vo vašich mestách vás zabijú, nech ste kdekoľvek. V areáli školy je bomba. Bolestivý koniec vás postihne. Bojovníci prišli s dobrým cieľom. Priniesť islam k vám. Koniec koncov spása je v islame a nie vo vašich falošných náboženstvách. Keď naši bratia utekali z režimu, uzavreli ste hranice. Mysleli ste si, že vás to zachráni [...]

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 78
Celková čítanosť: 230772x
Priemerná čítanosť článkov: 2959x

Autor blogu

Kategórie