Založ si blog

Debilita západného „sveta“ (1)

No.1
Ukrajinci posielajú kamikadze drony na Záporožskú jadrovú elektráreň 🔥 a západu (ktorý zdieľa vraj akési hodnoty) to nevadí, dokonca ani Medzinárodnej agentúre pre atómovú energiu 👽. Je obdivuhodné že fanúšikovia Zelenského (i na Slovensku) túto iniciatívu zničiť jadrovú elektráreň podporujú 😳.

No. 2
V Prahe sa koná stretnutie akéhosi opozičného ruského (?) demokratického fóra „Fórum slobodných národov Ruska“, ktorého cieľom je radikálna rekonštrukcia Ruskej federácie – jednoducho rozpad Ruska na veľa samostatných štátov a regiónov. Kde sa vzalo toto fórum ? No predsa v rusofóbnej Varšave. Na sa Ukrajine sa už v obchodoch objavujú cenovky popri hrivnách i poľskom zlotom 🙂 Takže už vieme kam bude po vojne patriť Ľvov, teda Lwów. Možno budú čoskoro v Ľvove skandovať „kto neskáče nie je Poliak“.
Je zaujímavé že západ bojuje za slobodné „pseudonárodné“ štáty v Ruskej federácii (hoci v samotnom Rusku to prakticky nikoho nezaujíma) a na druhej strane cieľavedome likviduje národné štáty, slobodu, nezávislosť národných štátov v tzv. Európskej (Nemeckej) únii..

No. 3
Západný mainstream nás zo „zaručených“ zdrojov mesiace kŕmil zvratkami že Putin umiera, je nevyliečiteľne chorý, má všetky druhy rakoviny a chce koniec sveta 😳. Dnes už CIA a MI6 priznáva že Putin je až „príliš zdravý“. Spravodajské služby šíria informácie, ktoré majú informačnú hodnotu podstatne nižšiu ako predpovede baby Vangy.

Máte už svoj atómový kryt? ☢️

20.04.2024

O vojne medzi Ruskom a NATO sa už otvorene píše v mainstreame. A nie len o konvenčnej vojne ale rovno o nukleárnej vojne. V Pravde nedávno uverejnili video: „Ako vystrašiť Rusov? Stihačkou F-35 a atómovou bombou B61-12“, v podobnom duchu bol uverejnený článok o krajinách v ktorých možno prežiť nukleárny konflikt (Grónsko, Tuvalu, Island, Čile, Nový [...]

Zdravotníctvo – sestry verzus lekári

30.01.2024

Pracoval niekto z „odborníkov“ na zdravotníctvo naozaj v zdravotníctve? Keď čítam komentáre k nášmu zdravotníctvu tak mám pocit že títo ľudia absolútne nevedia o čom hovoria. Teraz sa pretriasa téma nedostatku sestier a zvýšenie ich kompetencií. Nedostatok sestier je samozrejme realita ale keď sa niekto vyjadruje ku zvýšení ich kompetencií, tak je to len [...]

Osviečim oslobodili Američania

28.01.2024

V oficiálnej správe Európskeho parlamentu sa píše že koncentračný tábor Osvienčim oslobodili SPOJENECKÉ vojská. (https://www.consilium.europa.eu/en/press/press-releases/2020/01/23/message-by-presidents-sassoli-michel-and-von-der-leyen-on-the-75th-anniversary-of-the-liberation-of-auschwitz-birkenau/) Dobre čítate, nie sovietske, ale spojenecké.. asi Američania a Briti. Je to [...]

Hasičské auto / Hasiči / Požiar / Požiarnik /

Pre požiar vo Výbornej prišli o strechu nad hlavou takmer dve desiatky ľudí

23.04.2024 10:13

Pri požiari štyroch jednoduchých stavieb sa nikto nezranil.

charkov, veža, televízna

List z Charkova: Úder na televíznu veže bolí. Ale nezlomí

23.04.2024 10:00

Vidieť ste ju mohli takmer odkiaľkoľvek v meste, bola najvyššou stavbou Charkova. Pripomínala raketu, ktorá každú chvíľu vzlietne do vesmíru.

povina, krízový štáb

V okrese Kysucké N. Mesto vyhlásili mimoriadnu situáciu pre medvede

23.04.2024 09:56, aktualizované: 10:21

Rozhodol o tom krízový štáb, ktorý zvolali pre nedeľňajší útok medvedice na 34-ročného muža v Chránenej krajinnej oblasti Kysuce.

Gorazdova 27, bratislava, vila, Danko

Nielen prezidentská vila chátra. Štát odkúpil miliónové nehnuteľnosti aj pre šéfa parlamentu, nikto v nich však nebýva

23.04.2024 09:00

Žiaden šéf Národnej rady SR sa do nej totiž nenasťahoval, ani len v jej priestoroch neprijal žiadnu oficiálnu návštevu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 74
Celková čítanosť: 216637x
Priemerná čítanosť článkov: 2928x

Autor blogu

Kategórie