Založ si blog

Svet na prahu novej doby

Svet na prahu novej doby.
Stretnutie predstaviteľov Ruska 🇷🇺, Iránu 🇮🇷 a Turecka 🇹🇷, je jasný signál pre upadajúcu moc a „nadradenosť“ „západu“.
Liberálni fašisti zo západu môžu namietať že sú to chudobné, zaostalé krajiny. Áno sú to chudobné krajiny (zatiaľ) v porovnaní so západom (USA, EÚ…), ale len títo traja lídri reprezentujú 312 miliónov obyvateľov..
Západ musí nesmierne trpieť pri predstave možnej spolupráce Ruska s Iránom v jadrovom či vojenskom priemysle (Čo by to znamenalo pre najdôležitejšieho spojenca USA v regióne – Izrael si nechcem predstaviť).
Ak k týmto trom lídrom prirátame ich spojencov či sympatizantov – počnúc Činou (1,4 miliarda ľudí) až po mnohé africké, latinskoamerické i ázijské krajiny je to spolok, ktorý jednoducho nemôžu západní liberálni fašisti ignorovať.
Rusi, Iránci a Turci rokujú o bezpečnosti v Sýrii ako aj o vzájomných vzťahoch a spolupráci. Rokovania o Sýrii bez prítomnosti USA je elegantný príklad čo si o politike a potrebe (skôr nepotrebe) USA na Blízkom východe myslia, vzniesli dokonca i požiadavku aby USA zo Sýrie „vypadlo“.
Stavia sa nový múr – západ verzus zbytok sveta. Vzniká veľké spojenectvo, ktoré sa už nechce podriaďovať záujmom USA, dominancia USA na Blízkom východe i Ázii končí.
Fiasko USA na návšteve v Saudskej Arábiu i vyjadrenia* predstaviteľov Číny nasvedčujú že dominancia USA spolu s kolóniou tzv. EÚ vo svete nie je večná.
*Hovorca ministerstva zahraničia Číny 🇨🇳 obvinil USA za vznik a podporovanie krízy na Ukrajine, na adresu politiky USA o.i. povedal: „USA by sa mali zamyslieť nad svojimi nesprávnymi krokmi a mali by prestať vytvárať novú studenú vojnu“. 👏

Črtá sa MEGAKONFLIKT medzi západom a zbytkom sveta. V prospech západu hrá bohatstvo, technológie, médiá a naivná masa ľudí s predstavou že sú niečo viac. Na „zadné“ sa stavia „zbytok“ sveta s ľuďmi, ktorí sa chcú mať jednoducho lepšie – presne tak ako ľudia na západe, majú víziu – lepší život, víziu pre ktorú sa oplatí bojovať.

Progres jednej strany sveta zákonite povedie k zhoršeniu životného „štandardu“ či blahobytu druhej strany (vidíme to už i u nás – éra zdražovania, neistoty, nedôvery v politické „elity“ je evidentná). Éra parazitovanie západu na slabších a chudobnejších končí.

Svet už nebude nikdy ako predtým, vieme na ktorej strane je Slovensko ako kolónia USA. Západ len tak bez rynčania zbraní, intríg, zločinov z piadestálu „riaditeľa“ zemegule neodíde… Možno si to ani neuvedomujeme ale práve prežívame epochálnu zmenu dejín, musíme byť rozumní a nepristúpiť na západné hry, ktoré by nás vtiahli do 3. svetovej vojny, bohužiaľ súčasná „slovenská“ vláda a pani zo skládky len slúžia západným záujmom a ignorujú nastupujúce dejinné zmeny.

Zdravotníctvo – sestry verzus lekári

30.01.2024

Pracoval niekto z „odborníkov“ na zdravotníctvo naozaj v zdravotníctve? Keď čítam komentáre k nášmu zdravotníctvu tak mám pocit že títo ľudia absolútne nevedia o čom hovoria. Teraz sa pretriasa téma nedostatku sestier a zvýšenie ich kompetencií. Nedostatok sestier je samozrejme realita ale keď sa niekto vyjadruje ku zvýšení ich kompetencií, tak je to len [...]

Osviečim oslobodili Američania

28.01.2024

V oficiálnej správe Európskeho parlamentu sa píše že koncentračný tábor Osvienčim oslobodili SPOJENECKÉ vojská. (https://www.consilium.europa.eu/en/press/press-releases/2020/01/23/message-by-presidents-sassoli-michel-and-von-der-leyen-on-the-75th-anniversary-of-the-liberation-of-auschwitz-birkenau/) Dobre čítate, nie sovietske, ale spojenecké.. asi Američania a Briti. Je to [...]

Здравствуйте

13.01.2024

Delegácia kongresu USA prišla na návštevu Slovenska a zvlášť prišli na pokec s premiérom Robertom Ficom. Prišli mu dohovoriť? Vysvetlili mu kde jeho právomoci a možnosti rozhodovania končia a kto je skutočným pánom kolónie? 🤔 Fico odpovedal zdvorilostným diplomatickým slovníkom – „EÚ a NATO sú piliere našej zahraničnej politiky“. Povedal, čo chceli [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 73
Celková čítanosť: 214771x
Priemerná čítanosť článkov: 2942x

Autor blogu

Kategórie