Založ si blog

Svet utopený v propagande a klamstvách

Na Slovensku máme obrovské „šťastie“ že informácie o dianí na Ukrajine sú podľa „nášho“ mainstreamu nespochybniteľné a každý názor, ktorý sa vymyká denníku N či SMEtiarom je jednoducho ruský trolling, či propaganda a zasluhuje si najvyššie spoločenské opovrhnutie alebo i väzenie na 10 až 20 rokov.
To sú výborné správy, už nepotrebujeme premýšľať, stačí prikyvovať hlavou.
No i naše mainstreamové médiá sa občas popletú a vydávajú protichodné články, v jednom sa dočítate že sa Rusi blížia k porážke a v druhom že Zelenský možno bude vládnuť z exilu. Tak kto vlastne vyhráva a kto prehráva?
USA a Briti sa odstrihli od ruskej ropy a „naši“ vládni mudrlanti by sa chceli zbaviť aj ruského plynu, čo tam po náraste cien, utlmení priemyslu, chudobe, musíme držať líniu aj keby mali Slováci jesť hlinu.
Poliaci, známi priekupníci a kšeftáry, chcú darovať ruské stíhačky USA (výmenou za americké F 16) aby ich následne už samotné USA darovali Ukrajine. Skvelý poľský nápad pripomínajúci Piláta Pontského, ibaže USA tento plán považujú za neudržateľný.
Priznám sa nerozumiem čo tým myslia „neudržateľný“ 🤔 Žeby sa USA (poza chrbát Poľska) s Ruskom dohodli čo s Ukrajinou?
Zaujímavé že mnohé správy z ruských médií (samozrejme tiež majú propagandistický charakter a beriem ich z rezervou) sa často potvrdia a zverejní ich dokonca i mainstream (!). Námestníčka ministerstva zahraničia USA Nulandová (to je tá pani čo rozdávala koláčiky na Majdane v Kyjeve) priznala existenciu spoločných ukrajinsko-amerických biologických laboratórií na Ukrajine, kde sa vyvíjali biologické zbrane (!!!), tu už naozaj končí sranda..
Zaujímavé sú i mapky z frontovej línie z rovnakého dňa, mapky z ukrajinskej a ruskej propagandy sú úplne odlišné. Ako to na frontovej línii vyzerá v skutočnosti netuším (skúsime ešte mapky na Al Jazeera:).

Pre natvrdlých Slovákov podporujúcich vojnu na Ukrajine.

21.06.2024

Niekto na západe vypočítal že na porážku Ruska je potrebných ešte 800 miliárd dolárov. Odkiaľ tie peniaze prídu? No aj od Vás, Slováci. Bude to stačiť alebo o rok povedia že je potrebných ešte 500 miliárd? V Afganistane minuli Američania 2000 miliárd dolárov za 20 rokov. A prehrali. A to proti USA stáli odhodlaní pastieri kôz Iba polodebil na úrovni Jaroslava si [...]

Baširov a Petrov sú späť

11.06.2024

Úbohá mainstreamová propaganda po neúspechoch Zelenského a NATO na východnom fronte vytvára atmosféru strachu a psychologickú prípravu na priamu konfrontáciu Európy a NATO s Ruskom. Čokoľvek sa teraz stane v EÚ tak je vinník hneď jasný. Sú za tým Rusi. Ruskí agenti ako slávni Baširov a Petrov. Ak dostanete defekt na aute, tak vedzte že ten klinec na cestu umiestnil ruský [...]

E-mail od teroristov

08.05.2024

E-mail od teroristov: „Mudžahedíni vo vašich mestách vás zabijú, nech ste kdekoľvek. V areáli školy je bomba. Bolestivý koniec vás postihne. Bojovníci prišli s dobrým cieľom. Priniesť islam k vám. Koniec koncov spása je v islame a nie vo vašich falošných náboženstvách. Keď naši bratia utekali z režimu, uzavreli ste hranice. Mysleli ste si, že vás to zachráni [...]

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

izrael, hamas, zbrane

Chce zvrhnúť vládu USA a vyvolať vojnu: EÚ zaradila organizáciu The Base medzi teroristické

26.07.2024 16:56

Skupinu The Base v roku 2018 založil Američan Rinaldo Nazzaro s cieľom vytvoriť sieť radikálne pravicových nacionalistov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 78
Celková čítanosť: 230748x
Priemerná čítanosť článkov: 2958x

Autor blogu

Kategórie