Založ si blog

Rusofóbne šialenstvo a Slovensko vo výpredaji

Rusofóbne šialenstvo opantalo Európu. Amerikanofilní politici s nevýslovným nadšením využívajú krízu na Ukrajine 🇺🇦 s cieľom dotiahnuť ešte viac vojakov do východnej Európy vrátane Slovenska. Už sa nevedia dočkať vojny, zástupnej vojny medzi Ruskom a Ukrajinou (do posledného Ukrajinca a samozrejme mimo územia USA a západnej Európy). Naviac nás strašia ruskými raketami, ktoré by „dostrelili aj na Slovensko“, tvrdí minister obrany. Z toho medzi riadkami „jednoznačne“ vyplýva že Rusi zaútočia na Slovensko. Samozrejme že je to absolútna hlúposť.
Strašenie vojnou s Ruskom je podľa mňa úbohé a trápne. Rusko vojnu nechce, nepotrebuje. A vojna s krajinou NATO by bolo úplné šialenstvo. Dokonca i samotní Poliaci 🇵🇱 necítia ohrozenie zo strany Ruskej federácie – poľský prezident Duda: „Rusko- ukrajinská kríza nepredstavuje priamo vojenskú hrozbu pre Poľsko“. Podobne i maďarský 🇭🇺 minister obrany necíti bezprostredné ohrozenie Maďarska a nechce ďalších vojakov NATO na svojom území. To dáva zmysel. ✅
Rozpočet na obranu Ruska verzus NATO- pomer cca 1 : 17. Pustili by ste sa do vojny s krajinou NATO sám jeden jediný osamotený proti 17-násobnej presile?? Samozrejme že nie. Pán Valášek i pán Naď si však myslia niečo iné a večer sa asi boja zhasnúť aby ich v noci neprepadli Rusi, za každú cenu sa dožadujú vojakov NATO 🏴‍☠️ na Slovensku: „Odmietnuť jednotky NATO by bolo hlúpe“ (Valášek). Prečo hlúpe? Kvôli rusofóbnej duševnej poruche?
Slovensku ako členskej krajine NATO nehrozí bezprostredný útok z Ruskej federácie. Ešte raz páni: 1 je menej ako 17 ❗Pán progresívny Valášek patrí do skupiny rusofóbnych strašiakov – ako pán minister obrany Ukrajiny Reznikov, ktorý dokonca varoval Nemecko 🇩🇪 že „cieľom Moskvy môže byť obnova východného Nemecka“. Tak vidíte že zákon o potrebe povinného vyšetrenia psychickej spôsobilosti politikov vykonávať svoju funkciu má zmysel nielen na Slovensku.
USA 🇺🇲 majú vo zvyku skupovať kolónie a nemajú pri tom žiadne zábrany. Cena je rôzna. Bohužiaľ Slovensko sa vo výpredaji ponúka za 100 miliónov eur. To je cena za premenu Slovenska na kolóniu USA s vojenskými základňami.
Keď chceli USA získať vojenský vplyv a „obsadiť“ Španielsko 🇪🇸 podpísali v roku 1953 Madridský pakt, ktorý garantoval americkej armáde, letectvu a námorníctvu základne výmenou za hospodársku „pomoc“ vo výške dvoch miliárd dolárov (v tej dobe to boli slušné peniaze, nie ako dnes). Pakt bol dohodnutý s Francom, ktorý pár rokov predtým veľmi dobre vychádzal s Adolfom Hitlerom. Arogantným USA nevadila ani fašistická🤮 minulosť diktátora, stal sa novým priateľom a spojencom USA. Ponaučenie – USA sa spriahnu aj s fašistami pokiaľ z toho majú profit (📸 foto Eisenhower – Franco) Španielsko nakoniec vstúpili do NATO až v roku 1982 (v roku 1986 sa tam konalo referendum o zotrvaní v pakte 🤔). O tom že zostať v NATO nie je večná nevyhnutnosť svedčí i fakt že Francúzsko 🇫🇷 z NATO v roku 1966 vystúpilo a vrátilo sa do NATO až v roku 2009. Takže i prípadné referendum a vystúpenie z NATO nie je nič nové a nič mimoriadne.✅
Ďalší príklad rozširovania koloniálneho vplyvu USA možno spomenúť 50. roky 20. storočia kedy USA chceli získať vplyv v severnej Afrike- vznikla dohoda s Etiópiou 🇪🇹, ktorá zase túžila po prístupe k moru- a dovtedy samostatnú Eritreu s požehnaním USA obsadila Etiópia. USA za to dostali od Etiópie námornú základňu na pobreží. Celkom výhodná spolupráca, Etiópia anektovala Eritreu a USA si tam mohli zriadiť vojenskú základňu. Eritrea 🇪🇷 sa následne znova osamostatnila až v roku 1993.

Všetko čo USA robia, konajú len pre svoje záujmy. Manipulujú, podplácaju, zavádzajú, podporujú a ochraňujú stredoveké totality typu Saudskej Arábie… Môže mať takáto krajina dlhodobo rešpekt? Nebyť zbraní, kúpených politikov, predajných médii, falošných mimovládok určite by vplyv USA v Európe nebol tak zásadný. Som presvedčený o tom, že by sa nám na Slovensku a v Európe dýchalo a žilo lepšie bez kurately USA i NATO ✅ Potešil ma aktuálny prieskum v ktorom na otázku: „kto môže za narastajúce napätie na rusko-ukrajinskej hranici?“  – až 44% Slovákov viní z napätia USA a NATO! a necelých 35% viní Rusko. Foto – zdroj internet.

Máte už svoj atómový kryt? ☢️

20.04.2024

O vojne medzi Ruskom a NATO sa už otvorene píše v mainstreame. A nie len o konvenčnej vojne ale rovno o nukleárnej vojne. V Pravde nedávno uverejnili video: „Ako vystrašiť Rusov? Stihačkou F-35 a atómovou bombou B61-12“, v podobnom duchu bol uverejnený článok o krajinách v ktorých možno prežiť nukleárny konflikt (Grónsko, Tuvalu, Island, Čile, Nový [...]

Zdravotníctvo – sestry verzus lekári

30.01.2024

Pracoval niekto z „odborníkov“ na zdravotníctvo naozaj v zdravotníctve? Keď čítam komentáre k nášmu zdravotníctvu tak mám pocit že títo ľudia absolútne nevedia o čom hovoria. Teraz sa pretriasa téma nedostatku sestier a zvýšenie ich kompetencií. Nedostatok sestier je samozrejme realita ale keď sa niekto vyjadruje ku zvýšení ich kompetencií, tak je to len [...]

Osviečim oslobodili Američania

28.01.2024

V oficiálnej správe Európskeho parlamentu sa píše že koncentračný tábor Osvienčim oslobodili SPOJENECKÉ vojská. (https://www.consilium.europa.eu/en/press/press-releases/2020/01/23/message-by-presidents-sassoli-michel-and-von-der-leyen-on-the-75th-anniversary-of-the-liberation-of-auschwitz-birkenau/) Dobre čítate, nie sovietske, ale spojenecké.. asi Američania a Briti. Je to [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 74
Celková čítanosť: 216959x
Priemerná čítanosť článkov: 2932x

Autor blogu

Kategórie