Založ si blog

Politické mŕtvoly alebo prečo stále veríme ľuďom, ktorí tárajú nezmysly? 

(Komentár k rozhovoru I. Mikloša pre Postoj)

 

Ak sa ekonóm pomýli, nehľadiac na to že bol dokonca slovenským ministrom či poradcom ukrajinskej vlády, mal by sa úprimne hanbiť a niekam sa schovať, napríklad do Svidníka, odkiaľ pochádza. A jeho ďalšie predpovede či nápady by mal zdieľať nanajvýš sám so sebou. Jeho zaručené tvrdenia o kolapse ruskej ekonomiky sa nepotvrdili, teraz blúzni o zbrojení a členstve Ukrajiny v NATO.

To že katolícky (vraj konzervatívny) denník Postoj dá takémuto liberálnemu ekonómovi priestor je nanajvýš divné i s prihliadnutím na fakt že jeho v minulosti najbližší spolupracovník Mikuláš Dz. získal vo voľbách 0.26% hlasov (menej ako komunisti). Prečo vôbec Postoj vyťahuje politické mŕtvoly? Sponzori Postoja z KDH sa schovali hneď po voľbách do opozície, pochopili že sú odsúdení na izoláciu podobne ako OĽaNO, bez perspektívy, nepoužiteľní pre 21. storočie.

Keď takýto odborník z východu povie že sú západní politici „mäkkí“ a boja sa Putina tak sa ho pýtam prečo neostal na Ukrajine „pomáhať“, nech sa pridá aj k pluku Azov. Prepáčte, zabudol som, politici len vojnu podporujú, no nikdy by osobne bojovať nešli, tráviť čas s rodinou na jachte v Karibiku je predsa len lepšie ako sedieť v zákope počas rasputice pri Bachmute.

 

https://www.postoj.sk/139568/zapadnym-politikom-chyba-liderstvo-su-maekki-a-boja-sa-putina-video-text

E-mail od teroristov

08.05.2024

E-mail od teroristov: „Mudžahedíni vo vašich mestách vás zabijú, nech ste kdekoľvek. V areáli školy je bomba. Bolestivý koniec vás postihne. Bojovníci prišli s dobrým cieľom. Priniesť islam k vám. Koniec koncov spása je v islame a nie vo vašich falošných náboženstvách. Keď naši bratia utekali z režimu, uzavreli ste hranice. Mysleli ste si, že vás to zachráni [...]

Teroristické poplachy na Slovensku? Ach, to Rusko.

07.05.2024

Poplašné správy do slovenských škôl od údajných islamistov z ruskej adresy mohol zaslať jedine čečenský vodca Kadyrov, čoskoro to v denníku N odhalí Jaroslav Naď a Šimečka. A Zuzana to bude vnímať citlivo. Čechov nedávno „osvietilo“ a bez akýchkoľvek zverejnených dôkazov rozhodli že muniční sklad vo Vrběticiach odpálili Rusi. Možno sám Putin na [...]

Máte už svoj atómový kryt? ☢️

20.04.2024

O vojne medzi Ruskom a NATO sa už otvorene píše v mainstreame. A nie len o konvenčnej vojne ale rovno o nukleárnej vojne. V Pravde nedávno uverejnili video: „Ako vystrašiť Rusov? Stihačkou F-35 a atómovou bombou B61-12“, v podobnom duchu bol uverejnený článok o krajinách v ktorých možno prežiť nukleárny konflikt (Grónsko, Tuvalu, Island, Čile, Nový [...]

nemecko letisko lietadlo mníchov aktivisti klíma

Klimatickí aktivisti ochromili prevádzku mníchovského letiska

18.05.2024 08:30

Aktivisti sa prilepili k ploche pristávacej dráhy, prichádzajúce lety boli preto presmerované na iné letiská.

Houston, texas, búrky

Z Houstonu po ničivých búrkach hlásia sedem obetí

18.05.2024 08:25

Obytné oblasti mesta boli plné popadaných stromov a elektrického vedenia.

SR premiér Fico atentát stav Kaliňák BBX

Tri dni po atentáte na Fica: Čo zatiaľ vieme? Otázky a odpovede, premiér ostáva na JIS, atentátnik ide pred súd

18.05.2024 07:00

Premiérov stav je stále vážny, súd bude rozhodovať o väzbe pre útočníka. Zatiaľ to viac ako na upokojenie vyzerá na pokračujúcu polarizáciu.

zlodej, krádež, lúpež, zlodeji, kradnutie

Fontána di Trevi aj Eiffelova veža. Pozrite si rebríček krajín, kde si treba dať najväčší pozor na vreckárov

18.05.2024 06:00

Britskí odborníci zostavili tzv. Európsky index vreckových krádeží. Pri ktorých turistických atrakciách sa najviac kradne?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 76
Celková čítanosť: 221944x
Priemerná čítanosť článkov: 2920x

Autor blogu

Kategórie