Založ si blog

Naše priority – zbrane, Ukrajina, Afrika? (alebo volič je h_v_o)

Keď sa chce, lepšie povedané keď niekto niečo chce spraviť, nakúpiť tak sa to dá hoci aj za pár mesiacov…
Na jeseň 2021 vyhlásený tender na nákup obrnených vozidiel, je jún 2022 a víťaz je známy… Dodanie transportérov už v roku 2024.
Cena – len necelých 1.7 miliardy eur (pekný eufemizmus „necelých“, čo tak napísať „až“, pre jednoduchých voličov koalície pre lepšiu predstavu napíšem celé číslo, ktoré zaplatíme ako daňoví poplatníci za tieto zbrane – 1.700.000.000 € 😐)
Popritom čakáme ešte na fínske transportéry za 500.000.000 eur 😕
Zaujímavé že za 30 rokov nedokážeme nájsť na Slovensku 🇸🇰 peniaze na 1 (slovom jednu) poriadnu koncovú nemocnicu, nedokážeme zabezpečiť lepšie mzdy a pracovné podmienky pre zdravotníkov, učiteľov, lepšiu starostlivosť o seniorov… Aj keď by už dáke peniaze 💰💰 na nemocnicu boli neviem či ju dáme postaviť Janovi, Ferovi či Jožovi… Nekonečné príbehy.
Mám pocit že politici robia len veci z ktorých majú osobný benefit alebo ktoré im nariadia ich sponzori, či reagujú len pokyny z istej ambasády… Akoby o obyvateľov Slovenska vôbec nešlo, na prvom mieste záujmy našich kolonizátorov, potom Ukrajiny, Afriky atď.
Známe slová pána Haščák z Penty: „Volič je len hov_o, nevie absolútne nič“ sú jednoducho pravdivé a trvácne..
Pamätajte čo si o Vás myslia sponzori politikov i politici..

Máte už svoj atómový kryt? ☢️

20.04.2024

O vojne medzi Ruskom a NATO sa už otvorene píše v mainstreame. A nie len o konvenčnej vojne ale rovno o nukleárnej vojne. V Pravde nedávno uverejnili video: „Ako vystrašiť Rusov? Stihačkou F-35 a atómovou bombou B61-12“, v podobnom duchu bol uverejnený článok o krajinách v ktorých možno prežiť nukleárny konflikt (Grónsko, Tuvalu, Island, Čile, Nový [...]

Zdravotníctvo – sestry verzus lekári

30.01.2024

Pracoval niekto z „odborníkov“ na zdravotníctvo naozaj v zdravotníctve? Keď čítam komentáre k nášmu zdravotníctvu tak mám pocit že títo ľudia absolútne nevedia o čom hovoria. Teraz sa pretriasa téma nedostatku sestier a zvýšenie ich kompetencií. Nedostatok sestier je samozrejme realita ale keď sa niekto vyjadruje ku zvýšení ich kompetencií, tak je to len [...]

Osviečim oslobodili Američania

28.01.2024

V oficiálnej správe Európskeho parlamentu sa píše že koncentračný tábor Osvienčim oslobodili SPOJENECKÉ vojská. (https://www.consilium.europa.eu/en/press/press-releases/2020/01/23/message-by-presidents-sassoli-michel-and-von-der-leyen-on-the-75th-anniversary-of-the-liberation-of-auschwitz-birkenau/) Dobre čítate, nie sovietske, ale spojenecké.. asi Američania a Briti. Je to [...]

Policajná eskorta / Policajné auto / Polícia /

Polícia preveruje bombovú hrozbu na súdoch

29.04.2024 09:14

Oznamovateľ nešpecifikoval konkrétny súd.

Annalena Baerbocková

Baerbocková vyzýva na rozšírenie EÚ o krajiny západného Balkánu. Ide o šedú zónu využívanú Ruskom, tvrdí

29.04.2024 08:45

Medzi krajiny západného Balkánu sa radí Čierna Hora, Bosna a Hercegovina, Albánsko, Srbsko, Severné Macedónsko a Kosovo.

Kolumbíjska univerzita

Biely dom vyzval na pokojné protesty na amerických univerzitách

29.04.2024 08:25

Vlna demonštrácií sa začala na Kolumbijskej univerzite v New Yorku, rýchlo sa však rozšírila po celej krajine.

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25, aktualizované: 09:29

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 74
Celková čítanosť: 217271x
Priemerná čítanosť článkov: 2936x

Autor blogu

Kategórie