Založ si blog

Máte už svoj atómový kryt? ☢️

O vojne medzi Ruskom a NATO sa už otvorene píše v mainstreame. A nie len o konvenčnej vojne ale rovno o nukleárnej vojne.

V Pravde nedávno uverejnili video: „Ako vystrašiť Rusov? Stihačkou F-35 a atómovou bombou B61-12“, v podobnom duchu bol uverejnený článok o krajinách v ktorých možno prežiť nukleárny konflikt (Grónsko, Tuvalu, Island, Čile, Nový Zéland…), v SME bol publikovaný článok ako sa Pentagón pripravuje na vojnu s Ruskom a Činou. etc. etc.

Úžasná perspektíva. Kam sme to dospeli?

Sme súčasťou zločineckej vojenskej organizácie NATO (pripomínam Irak, Afganistan.., aby nám bolo jasné prečo zločinecká útočná organizácia).

Nenávisť, arogancia a idiotizmus západu voči Rusku eskalovali na Ukrajine i vďaka sprostým, skorumpovaným či naivným ukrajinským politikom (Hádam už nikto nepochybuje o skorumpovanej Tymošenkovej, Juščenkovi, Zelenskom..).

Ukrajina ako antiRusko nemôže – nesmie existovať. Iba ak sa rozhodli neexistovať.Zdá sa že si vybrali druhú možnosť. Gratulujem.

Hroziaca prehra Ruska by vymazala Ukrajinu zo zemského povrchu nukleárnou vojnou, odveta NATO proti Rusku by zničila Rusko, no v rovnakom čase by ľahla popolom aj Európa a pravdepodobne časť USA. Európa vďaka politikom – pomenujme ich pravdivo – idiotom už dávno nie je dobrým a bezpečným miestom pre život. Škoda. Ale môžme si za to samy, naša voľba.

Ak by som mal možnosť ujsť zo Slovenska pred úplným rozkladom rozdelenej spoločnosti a vojnou, vybral by som si možno Kostariku (krajina bez armády, ktorá investuje do zdravotnej starostlivosti, školstva – dá sa to 👍) alebo Nový Zéland či Švajčiarsko. Neutralita týchto krajín dáva zmysel, neutralita je rozhodne vždy lepšia voľba ako NATO. Neverte politikom – agitátorom NATO.

Baširov a Petrov sú späť

11.06.2024

Úbohá mainstreamová propaganda po neúspechoch Zelenského a NATO na východnom fronte vytvára atmosféru strachu a psychologickú prípravu na priamu konfrontáciu Európy a NATO s Ruskom. Čokoľvek sa teraz stane v EÚ tak je vinník hneď jasný. Sú za tým Rusi. Ruskí agenti ako slávni Baširov a Petrov. Ak dostanete defekt na aute, tak vedzte že ten klinec na cestu umiestnil ruský [...]

E-mail od teroristov

08.05.2024

E-mail od teroristov: „Mudžahedíni vo vašich mestách vás zabijú, nech ste kdekoľvek. V areáli školy je bomba. Bolestivý koniec vás postihne. Bojovníci prišli s dobrým cieľom. Priniesť islam k vám. Koniec koncov spása je v islame a nie vo vašich falošných náboženstvách. Keď naši bratia utekali z režimu, uzavreli ste hranice. Mysleli ste si, že vás to zachráni [...]

Teroristické poplachy na Slovensku? Ach, to Rusko.

07.05.2024

Poplašné správy do slovenských škôl od údajných islamistov z ruskej adresy mohol zaslať jedine čečenský vodca Kadyrov, čoskoro to v denníku N odhalí Jaroslav Naď a Šimečka. A Zuzana to bude vnímať citlivo. Čechov nedávno „osvietilo“ a bez akýchkoľvek zverejnených dôkazov rozhodli že muniční sklad vo Vrběticiach odpálili Rusi. Možno sám Putin na [...]

Donald Trump

Trump označil Zelenského za najlepšieho predajcu všetkých čias: Len čo odišiel so 60 miliardami, už si pýta ďalšie, treba to zastaviť

16.06.2024 17:25

Americký exprezident Donald Trump sa v noci na nedeľu sťažoval, že žiadosti Ukrajiny o podporu od Spojených štátov "nemajú konca".

Kaaba, Veľká mešita, hadž

Púť do Mekky má už najmenej 19 obetí. Teploty stúpajú nad štyridsiatku

16.06.2024 17:09

V Mekke panujú v posledných dňoch vysoké teploty, ktoré sa dostali aj nad 45 stupňov.

kalinák

Šéf NR SR stále chýba. Čaká sa na Fica? Kaliňák: Nejde o dohodu medzi SNS a Hlasom, Pellegrini odišiel, situácia sa zmenila

16.06.2024 17:00

Kaliňák zatiaľ nepočul o žiadnych personálnych zmenách v koalícii. Pellegriniho už do koaličnej zostavy nepočíta.

dennik N versus Smer

Na 'smerákov' sa z podcastu Denníka N valila spŕška nadávok. Takto zmier nevyzerá, ohradili sa. Šéfredaktor sa bráni, že to bola satira

16.06.2024 15:39

Po množstve nadávok, ktoré zazneli z mediálneho podcastu na členov strany Smer sa smeráci pýtajú, či takto má vyzerať zmierenie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 77
Celková čítanosť: 225516x
Priemerná čítanosť článkov: 2929x

Autor blogu

Kategórie