Založ si blog

Politické mŕtvoly alebo prečo stále veríme ľuďom, ktorí tárajú nezmysly? 

(Komentár k rozhovoru I. Mikloša pre Postoj)

 

Ak sa ekonóm pomýli, nehľadiac na to že bol dokonca slovenským ministrom či poradcom ukrajinskej vlády, mal by sa úprimne hanbiť a niekam sa schovať, napríklad do Svidníka, odkiaľ pochádza. A jeho ďalšie predpovede či nápady by mal zdieľať nanajvýš sám so sebou. Jeho zaručené tvrdenia o kolapse ruskej ekonomiky sa nepotvrdili, teraz blúzni o zbrojení a členstve Ukrajiny v NATO.

To že katolícky (vraj konzervatívny) denník Postoj dá takémuto liberálnemu ekonómovi priestor je nanajvýš divné i s prihliadnutím na fakt že jeho v minulosti najbližší spolupracovník Mikuláš Dz. získal vo voľbách 0.26% hlasov (menej ako komunisti). Prečo vôbec Postoj vyťahuje politické mŕtvoly? Sponzori Postoja z KDH sa schovali hneď po voľbách do opozície, pochopili že sú odsúdení na izoláciu podobne ako OĽaNO, bez perspektívy, nepoužiteľní pre 21. storočie.

Keď takýto odborník z východu povie že sú západní politici „mäkkí“ a boja sa Putina tak sa ho pýtam prečo neostal na Ukrajine „pomáhať“, nech sa pridá aj k pluku Azov. Prepáčte, zabudol som, politici len vojnu podporujú, no nikdy by osobne bojovať nešli, tráviť čas s rodinou na jachte v Karibiku je predsa len lepšie ako sedieť v zákope počas rasputice pri Bachmute.

 

https://www.postoj.sk/139568/zapadnym-politikom-chyba-liderstvo-su-maekki-a-boja-sa-putina-video-text

Pre natvrdlých Slovákov podporujúcich vojnu na Ukrajine.

21.06.2024

Niekto na západe vypočítal že na porážku Ruska je potrebných ešte 800 miliárd dolárov. Odkiaľ tie peniaze prídu? No aj od Vás, Slováci. Bude to stačiť alebo o rok povedia že je potrebných ešte 500 miliárd? V Afganistane minuli Američania 2000 miliárd dolárov za 20 rokov. A prehrali. A to proti USA stáli odhodlaní pastieri kôz Iba polodebil na úrovni Jaroslava si [...]

Baširov a Petrov sú späť

11.06.2024

Úbohá mainstreamová propaganda po neúspechoch Zelenského a NATO na východnom fronte vytvára atmosféru strachu a psychologickú prípravu na priamu konfrontáciu Európy a NATO s Ruskom. Čokoľvek sa teraz stane v EÚ tak je vinník hneď jasný. Sú za tým Rusi. Ruskí agenti ako slávni Baširov a Petrov. Ak dostanete defekt na aute, tak vedzte že ten klinec na cestu umiestnil ruský [...]

E-mail od teroristov

08.05.2024

E-mail od teroristov: „Mudžahedíni vo vašich mestách vás zabijú, nech ste kdekoľvek. V areáli školy je bomba. Bolestivý koniec vás postihne. Bojovníci prišli s dobrým cieľom. Priniesť islam k vám. Koniec koncov spása je v islame a nie vo vašich falošných náboženstvách. Keď naši bratia utekali z režimu, uzavreli ste hranice. Mysleli ste si, že vás to zachráni [...]

Peter Gregor, ta3

Podplukovník Gregor: Kto lietal na migoch, si do F-16 nesadne. Výcvik sme postavili na nových a mladých ľuďoch

27.07.2024 10:00

Na F-16 sa lieta úžasne. Vieme s nimi robiť veci, ktoré sme doteraz nemohli so žiadnym iným strojom, povedal pre ta3 veliteľ letky F-16 Peter Gregor.

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 78
Celková čítanosť: 230803x
Priemerná čítanosť článkov: 2959x

Autor blogu

Kategórie