Založ si blog

Slovenské zbrane zabíjajú obyvateľov Donbasu Sme vo vojne s Ruskou federáciou?

Pri ostreľovaní Donecka ukrajinskou armádou bola v decembri 2022 zabitá Mária Pirogová, poslankyňa a humanitárna pracovníčka v Donecku. Aktuálne informácie* hovoria že bola zabitá muníciou, raketou zo SLOVENSKA. Rozhodne nebola vojenským cieľom, ani nebola na nesprávnom mieste v nesprávny čas, bola doma, na ulici vo svojom meste… Obyvatelia Donecka chcú byť súčasťou Ruska, nech si o tom môžeme myslieť čokoľvek, 9 rokov ostreľovania ich nepresvedčili o mierovom nažívaní v jednotnej Ukrajine… Naše zbrane tak zabíjajú civilistov s ruským pasom, občanov Ruskej federácie, sme teda vo vojne s Ruskou federáciou?

Neviem, či si vôbec Slováci uvedomujú následky vojnového šialenstva na Ukrajine za ktoré nesieme zodpovednosť aj my s reálnym rizikom že vojna môže byť nakoniec i na Slovensku a Slováci budú znova umierať vo vojne i na východnom fronte (kto nahradí ukrajinských vojakov keď sa minú?). Naivné predstavy že Ukrajinci znova dobijú Donbas a Krym sú cestou do katastrofy a do poslednej svetovej a možno i jadrovej vojny..

USA nás ako svoju kolóniu vtiahli do tejto vojny, ktorá je pre vzdialenú krajinu za Atlantikom požehnaním (hádajte kto získa objednávky za stovky miliárd na zbrane keď sa všetky terajšie zošrotujú na Ukrajine?).

To si naozaj naša vláda a minister Naď myslia že je možné zabiť všetkých Rusov na Donbase, Kryme len tak bez povšimnutia a Putin sa bude len prizerať??

Ja si to nemyslím. Putin to povedal jasne: „načo nám je svet bez Ruska..“

Vojnových štváčov, komediantov a bláznov treba okamžite odpratať z politiky (už včera bolo neskoro) a začať rokovať o mieri, novej bezpečnostnej politike v Európe (bez dominancie NATO), svetu pristane multipolárnosť, nie unipolárna nadvláda USA.

*Ruský zdroj:

https://www.1tv.ru/news/issue/2023-01-22/21:00#4

(Môžete namietať že je to ruský zdroj a informáciu nemožno overiť aj z iných zdrojov. Sú azda vo vojne plnej propagandy nejaké objektívne? Predstava že slovenské zbrane zabíjajú len presné vojenské ciele je však určite naivná a smiešna..).

Pre natvrdlých Slovákov podporujúcich vojnu na Ukrajine.

21.06.2024

Niekto na západe vypočítal že na porážku Ruska je potrebných ešte 800 miliárd dolárov. Odkiaľ tie peniaze prídu? No aj od Vás, Slováci. Bude to stačiť alebo o rok povedia že je potrebných ešte 500 miliárd? V Afganistane minuli Američania 2000 miliárd dolárov za 20 rokov. A prehrali. A to proti USA stáli odhodlaní pastieri kôz Iba polodebil na úrovni Jaroslava si [...]

Baširov a Petrov sú späť

11.06.2024

Úbohá mainstreamová propaganda po neúspechoch Zelenského a NATO na východnom fronte vytvára atmosféru strachu a psychologickú prípravu na priamu konfrontáciu Európy a NATO s Ruskom. Čokoľvek sa teraz stane v EÚ tak je vinník hneď jasný. Sú za tým Rusi. Ruskí agenti ako slávni Baširov a Petrov. Ak dostanete defekt na aute, tak vedzte že ten klinec na cestu umiestnil ruský [...]

E-mail od teroristov

08.05.2024

E-mail od teroristov: „Mudžahedíni vo vašich mestách vás zabijú, nech ste kdekoľvek. V areáli školy je bomba. Bolestivý koniec vás postihne. Bojovníci prišli s dobrým cieľom. Priniesť islam k vám. Koniec koncov spása je v islame a nie vo vašich falošných náboženstvách. Keď naši bratia utekali z režimu, uzavreli ste hranice. Mysleli ste si, že vás to zachráni [...]

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 78
Celková čítanosť: 230777x
Priemerná čítanosť článkov: 2959x

Autor blogu

Kategórie