Zelenský: “ vojna skončí najneskôr v roku 2025″

hudáčisko, naozaj si myslí že to skončí v roku 2025? Myslí si, že mu to dovolia nacionalisti v jeho tábore? Naozaj si myslí že v roku 2025 obsadí Krym, Doneckú oblasť a dostane sa k Azovskému moru? Územné kompromisy predsa s Ruskom odmieta, podobne ako Azovci a Banderovci, ktorých musí poslúchať, inak skončí ako Saddám alebo Muammar.

Ukrajina prišla o minimálne polmilióna vojakov, milióny obyvateľov utieklo, akákoľvek dohoda s ústupkami Rusku bude horšia ako odmietnutá dohoda z Istanbulu. I vďaka strapatému hlupákovi Borisovi J.

Už rozumiem Rusom že Zelenského nechali vládnuť, naivného komika.

Kedy skončí vojna? O tom rozhodnú rozhovory Ruska s USA, pokiaľ sa vôbec budú mať Rusi s kým rozprávať po amerických prezidentských voľbách. Kamala je mimo ako Joe, a Trump? Ten je obchodník, urobí z čoho bude mať benefit.

Vojna ani zďaleka v roku 2025 neskončí, ruský zbrojársky priemysel frčí na plné obrátky a podobne sa rozbieha zbrojenie i v Európe, americké zbrojovky majú hody. Na Ukrajine predsa nezáleží, ide o kšeft a oslabenie Ruska.

MUDr. P. Kotlár oživil Covid-19.

11.10.2024

Téma Covid-19 je späť (subjektívny názor k prejavu Dr. P. Kotlára) Téma Covid-19 opäť ožíva vďaka vládnemu splnomocnencovi pre vyriešenie epidémie Covid-19 MUDr. Petrovi Kotlárovi. Je či bol Covid-19 biologická zbraň z laboratória? Zámerne, úmyselne vypustená medzi pospolitý ľud? Som opatrný, neviem to posúdiť, ale samozrejme je to možné, mohol to byť neúmyselný [...]

Pre natvrdlých Slovákov podporujúcich vojnu na Ukrajine.

21.06.2024

Niekto na západe vypočítal že na porážku Ruska je potrebných ešte 800 miliárd dolárov. Odkiaľ tie peniaze prídu? No aj od Vás, Slováci. Bude to stačiť alebo o rok povedia že je potrebných ešte 500 miliárd? V Afganistane minuli Američania 2000 miliárd dolárov za 20 rokov. A prehrali. A to proti USA stáli odhodlaní pastieri kôz Iba polodebil na úrovni Jaroslava si [...]

Baširov a Petrov sú späť

11.06.2024

Úbohá mainstreamová propaganda po neúspechoch Zelenského a NATO na východnom fronte vytvára atmosféru strachu a psychologickú prípravu na priamu konfrontáciu Európy a NATO s Ruskom. Čokoľvek sa teraz stane v EÚ tak je vinník hneď jasný. Sú za tým Rusi. Ruskí agenti ako slávni Baširov a Petrov. Ak dostanete defekt na aute, tak vedzte že ten klinec na cestu umiestnil ruský [...]

Kuba, blackout, Havana

Kuba po celoostrovnom blackoute pomaly obnovuje dodávky elektriny

19.10.2024 08:06

Kuba začala v polovici piatkového večera po celoostrovnom výpadku postupne obnovovať dodávky elektriny.

trump

Trump: Ak pôjde Čína na Taiwan, uvalím na ňu 150 až 200 % clá

19.10.2024 07:46

Pokiaľ by Čína "šla na Taiwan", kandidát Republikánskej strany na prezidenta USA Donald Trump by uvalil na Peking dodatočné clá.

SR NRSR 19.schôdza 15.deň konsolidácia BAX

Hrabko: Správa SIS k atentátu je ako Columbova žena. Dolinková je prvá obeť konsolidácie

19.10.2024 07:11

Avizovaná správa SIS o atentáte na premiéra vzbudila veľké emócie ešte predtým, ako vôbec uzrela svetlo sveta, hovoríl publicista Juraj Hrabko.

vojna na Ukrajine, Kursk

ONLINE: Poľský minister: Ukrajinci sú statoční, ale vojnou vyčerpaní. Plán víťazstva nezmení okamžite realitu

19.10.2024 07:00

Ukrajinci žijúci v Poľsku zatiaľ neprejavujú príliš veľký záujem o plánovanú dobrovoľnícku brigádu, hovorí poľský minister obrany.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 80
Celková čítanosť: 238934x
Priemerná čítanosť článkov: 2987x

Autor blogu

Kategórie