Založ si blog

Zaskočení. ..

 

Nemci 🇩🇪 sú zaskočení, z Ruska 🇷🇺 neprúdi plyn (hoci sa tvária že ho nechcú a vlastne ani nepotrebujú)

Euro 💶 je zaskočené a padá vďaka energetickej vojne (euro : dolár – 1 : 1)

Ukrajina 🇺🇦 je zaskočená, chýba im vyše 7000 vojakov (sú v Rusku, zajatí alebo dezertéri)

Zelenský 🤡 je zaskočený, jeho najlepší priateľ a vojnový štváč Boris 🤡 rezignoval (výcvik Ukrajincov v Británii zatiaľ pokračuje)

Európske 🇪🇺 letiská sú zaskočené, chýba im personál a rušia lety 🛫🛬 (koho by napadlo že v lete budú chcieť ľudia cestovať)

Edo je zaskočený, Sulík mu píše 📝💌 list s požiadavkami ako ďalej vládnuť (že sa v ňom píše o Igorovi 🤡nezaskočilo nikoho)

Zdravotníci 🩺 sú zaskočení, stále ignorovaní (termíny nedohody so zdravotníkmi 30.6., 11.7…. padli. Miliardy na zbrane ⚔️ sa nájdu vždy)

Učitelia 🧑‍🎓sú zaskočení (sú prázdniny 🏖️ a už sa o nich nikto nezaujíma, v podstate tak ako vždy)

Slováci sú milo zaskočení (cena benzínu údajne klesla o 2 centy⚠️, neskutočné).

Účastníci festivalu Pohoda boli zaskočení keď „nafúkali“🍺🥂🍾 (šoférovať bez alkoholu, natriezvo, to je aká sloboda a demokracia?)

Prezident Macron 🇫🇷 zostal zaskočený, prišli mu na to že loboval 💰v prospech spoločnosti Uber (ďalší „neskorumpovateľný“ politik na odstrel🙄)

Naši vládni predstavitelia 👹 zostali zaskočení, pani z paláca 👗vrátila ďalší a ďalší úžasný vládny zákon na opätovné prerokovanie do parlamentu (no comment).

Občania sú zaskočení, všetko na Slovensku funguje ako má 👍 (to je futurologická predpoveď 👽, možno nabudúce…)

Zdravotníctvo – sestry verzus lekári

30.01.2024

Pracoval niekto z „odborníkov“ na zdravotníctvo naozaj v zdravotníctve? Keď čítam komentáre k nášmu zdravotníctvu tak mám pocit že títo ľudia absolútne nevedia o čom hovoria. Teraz sa pretriasa téma nedostatku sestier a zvýšenie ich kompetencií. Nedostatok sestier je samozrejme realita ale keď sa niekto vyjadruje ku zvýšení ich kompetencií, tak je to len [...]

Osviečim oslobodili Američania

28.01.2024

V oficiálnej správe Európskeho parlamentu sa píše že koncentračný tábor Osvienčim oslobodili SPOJENECKÉ vojská. (https://www.consilium.europa.eu/en/press/press-releases/2020/01/23/message-by-presidents-sassoli-michel-and-von-der-leyen-on-the-75th-anniversary-of-the-liberation-of-auschwitz-birkenau/) Dobre čítate, nie sovietske, ale spojenecké.. asi Američania a Briti. Je to [...]

Здравствуйте

13.01.2024

Delegácia kongresu USA prišla na návštevu Slovenska a zvlášť prišli na pokec s premiérom Robertom Ficom. Prišli mu dohovoriť? Vysvetlili mu kde jeho právomoci a možnosti rozhodovania končia a kto je skutočným pánom kolónie? 🤔 Fico odpovedal zdvorilostným diplomatickým slovníkom – „EÚ a NATO sú piliere našej zahraničnej politiky“. Povedal, čo chceli [...]

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 73
Celková čítanosť: 214904x
Priemerná čítanosť článkov: 2944x

Autor blogu

Kategórie