Kde sa podel zdravý rozum. Čaputová je najkrajšia prezidentka vo vesmíre.

19. septembra 2023, miroslav1, Nezaradené

Tento článok mi „Pravda“ zmazala tak ho uverejňujem pod iným názvom, politicky korektným.

Zbláznili sme sa? Liberálno-progresívni fašisti víťazia.

Pravda: „Rusov posielal k zemi ako na páse. „Čierny diabol Ukrajiny“ drží rekord, ktorý nik neprekoná“

Oslavný článok na Pravde (ktorú mimochodom založili komunisti) o nacistickom pilotovi, ktorí zostreloval Rusov. 🤮 Keď už tak nezostreloval len Rusov ale sovietskych vojakov, čo boli ľudia rôznych národností (napríklad i Ukrajinci).

Chudáčik začínal v Hitlerjugend a po skončení vojny bol v zajateckom tábore v ZSSR, to mi ho má byť akože ľúto??

Šialené prepisovanie dejín, nacisti boli dobrí a hrdinskí bojovníci a Rusi boli zlí ??? Šibe vám?

Nedávno som s úžasom zahliadol na Netflixe dokument „Dobrí chlapci“ o vyviňovaní sa nemeckých nacistov, ktorí zabili vo východnej Európe 1 či 2 milióny Židov 🤨 V dokumente opisujú ako im to bolo „nepríjemné“ strieľať ženy a deti a dokonca jeden psychológ tvrdí že trpeli viac ako obete 🙁 (ešte raz: „Nemci zabíjajúci židov trpeli viac ako samotní židia“). Psychológ tvrdí že uvedené zverstvá robiť nemuseli, ale spolubojovníci by na nich zazerali, že budú mať viac „práce“ zase oni, takže sa radšej i tí váhajúci k zabíjaniu židov pridali aby „uľahčili“ prácu iným. Hnus, pokrytectvo, zvrátenosť…

Je mi na zvracanie z toľkého pokrytectva a toľkej nacistickej propagandy v mainstreamových médiách, EÚ je len nová Tretia Ríša, Hitler nakoniec v Európe zvíťazil, po 80 rokoch… Liberálno-progresívni fašisti víťazia.