Založ si blog

Som chamraď, čvarga… prosím páni veľkomožní môžem niečo riecť?

Môžem mať ako reprezentant chamrade, čvargy, chrapače, lúzy, bielej spodiny z východnej Európy ešte prosím, pekne ponížene prosím pán veľkomožný, vlastný názor na dianie na Slovensku a vo svete?? Prihováram sa Vám slovami liberálneho fašouna, pudlikoidného vzhľadu plného nenávisti- Árpiho ŠoltéSSza, ktorému ako jedinému na svete sám najvyšší odhalil pravdu o fungovaní vesmíru. Slovami najvyššieho politicky angažovanému katoličenka Alojza Zeminu som ešte aj ožran a úchyl. Ďakujem Alojzovi z oravy.sk za úprimnosť a kresťanskú lásku čo rozdáva všade naokolo. Môžem si teda navzdory týmto géniom našej doby myslieť niečo iné ako si myslia vyvolení? Jednoduchá odpoveď: „nie“.

Na život v pseudodemokarcii som si už pomaly zvykal, dobre vieme že vlády slúžia predovšetkým oligarchom, ekonomickej elite, nie väčšine obyvateľstva, vieme o „deep state“, prepojení vlád na zahraničné spravodajské služby, podivné think-tanky, mimovládky, tretí sektor, masmédiá…

K víťaznému ťaženiu liberálnych fašistov štýlom „poďme do nich“ nadmieru prispieva i nadvláda mainstreamových mediálnych koncernov s cieľom glorifikácie vyvolených politikov (na vybraných liberálnych politikov sa jednoducho neútočí, ak ste raz dobrý anjel a máte gloriolu nad mastnou hlavou tak ste anjel a basta:), podivuhodná je i médiami hlavného prúdu prezentácia vojny a zbrojenia ako humanitárneho opatrenia na zachovanie mieru. Pripomína to termín humanitárne bombardovanie, ktorý zaviedol Vašek Láhev  (zdá sa že umrieť počas humanitárnho bombardovania je veľmi ľudské a pre zomierajúcich prijateľnejšie ako umrieť počas „nehumanitárneho“ bombardovania)

Predtým ako ľudia pôjdu voliť by si mali uvedomiť, že cieľom liberálov je globalizácia s cieľom odstránenia suverénnych občanov, suverénnych štátov, z nášho myslenia musí v liberálnom svete zmiznúť možnosť voľby, len tak môže globalizácia fungovať. To je ten jeden jediný správny a nekritizovateľný názor, ostatné dostanú nálepku- nacionalizmus, fašizmus.  Už budeme mať všetci rovnaký JEDEN správny názor, názor napísaný na US ambasáde, treťosektorákmi, odsúhlasený B’nai B‚rith… Načo myslieť, keď nám naše názory pripravia tí najpovolanejší.

Súčasťou globalizácie je i veľmi dobre plánovaná výmena obyvateľov Európy so zásadou „rozdeľuj a panuj“, treba si však veľmi dobre uvedomiť, že migrácia prezentovaná ako riešenie problému úbytku obyvateľstva vedie k extrémnym sociálnym nákladom, kriminalite, vykorenenej spoločnosti, nárastu sociálneho napätia ale i k strate loajality občanov voči štátu (to je cieľ liberálov!), už dnes vidíme absolútne odmietanie pravidiel a zákonov západoeurópskych krajín migrantami so „samodeštrukčnými“ sklonmi.

EÚ, ktorá stále viac pripomína guberniu USA, mala (skôr teoreticky) možnosť výberu (podľa politológa Orzechowského)– spoluprácu s Ruskom- v projekte Eurázie (zamietnuté USA, USA nemôžu prísť o vplyv a nadradené postavenie voči Európe- príklad: blokovanie Nord Streamu 2), Európe bohužiaľ bola amíkmi predikovaná druhá možnosť- vznik Eurarábie, cielená migrácia obyvateľov z arabských krajín s cieľom vytvorenie zmiešaného obyvateľstva v priestore Európy, Blízkeho východu a severnej Afriky- tento euroarabský priestor sa bude američanom lepšie ovládať ako prípadný spolok EÚ- Rusko (nebodaj + Čína). Hádam, nikto neverí, že Angele M. (vedúcej Nemeckej ríše) záležalo úprimne na migrantoch z Blízkeho východu (keď ju tak dojímajú migranti zo Sýrie, prečo ju nedojímajú i iní chudobní ľudia zo subsaharskej Afriky, Bangládeša, Indie, prečo nepomôže chudobným či nezamestnaným z Ukrajiny, Rumunska, Moldavska, Albánska? 🙂  To sú stovky miliónov ľudí! Hor sa všetci do Európy (dúfam že zatiaľ len do tej „západnej“- progresívnej)

Extrémny vplyv médii na myslenie a konanie ľudí, prenasledovanie ľudí s odlišnými názormi, „formovanie názorov“, „vymývanie“ mozgov- to je naša liberálna budúcnosť. Majú všetky možné nástroje, neobmedzené zdroje a obrovský vplyv ako z nás urobiť ovce. Bývalý riaditeľ Google Eric Schmidt onehdá povedal: „Vieme kde si, vieme kde si bol, my sme viacmenej schopní vedieť čo si práve myslíš“. A to je nástroj i cieľ globálnej liberálnej agendy.

Možno sa mýlim, avšak viac ma desí pocit, že mám pravdu. Moje názory neformujú pseudopolitológovia typu Klus, Mesežnikov, Samson, Duleba atď… Odporúčam Noama Chomského, Tima Marshalla, Wallace-Wellsa, Orzechowského…, ktorými som sa nechal inšpirovať v tomto blogu.

Máte už svoj atómový kryt? ☢️

20.04.2024

O vojne medzi Ruskom a NATO sa už otvorene píše v mainstreame. A nie len o konvenčnej vojne ale rovno o nukleárnej vojne. V Pravde nedávno uverejnili video: „Ako vystrašiť Rusov? Stihačkou F-35 a atómovou bombou B61-12“, v podobnom duchu bol uverejnený článok o krajinách v ktorých možno prežiť nukleárny konflikt (Grónsko, Tuvalu, Island, Čile, Nový [...]

Zdravotníctvo – sestry verzus lekári

30.01.2024

Pracoval niekto z „odborníkov“ na zdravotníctvo naozaj v zdravotníctve? Keď čítam komentáre k nášmu zdravotníctvu tak mám pocit že títo ľudia absolútne nevedia o čom hovoria. Teraz sa pretriasa téma nedostatku sestier a zvýšenie ich kompetencií. Nedostatok sestier je samozrejme realita ale keď sa niekto vyjadruje ku zvýšení ich kompetencií, tak je to len [...]

Osviečim oslobodili Američania

28.01.2024

V oficiálnej správe Európskeho parlamentu sa píše že koncentračný tábor Osvienčim oslobodili SPOJENECKÉ vojská. (https://www.consilium.europa.eu/en/press/press-releases/2020/01/23/message-by-presidents-sassoli-michel-and-von-der-leyen-on-the-75th-anniversary-of-the-liberation-of-auschwitz-birkenau/) Dobre čítate, nie sovietske, ale spojenecké.. asi Američania a Briti. Je to [...]

Atény / Sahara / Prach / Akropola /

Atény sa opäť zafarbili do oranžova, prach zo Sahary pohltil aj Akropolu

24.04.2024 13:43

Meteorológ Kostas Laguvardos výhľad z jednej meteorologickej stanice prirovnal k pohľadu na Mars.

europarlament, európsky parlament, eú, vlajky

Mimovládne organizácie píšu do Bruselu, chcú nezávislú a slobodnú RTVS

24.04.2024 13:02

Otvorený list, pod ktorý sa podpísalo viac ako 68-tisíc občanov Slovenska, smeruje poslancom europarlamentu i eurokomisii.

michelko

O zmenách vo Fonde na podporu umenia sa bude hlasovať až budúci štvrtok

24.04.2024 12:18, aktualizované: 13:47

Presunúť hlasovanie zo stredy na budúci týždeň navrhol šéf parlamentného kultúrneho výboru Roman Michelko (SNS), ktorý je predkladateľom návrhu novely zákona o FPU.

vláda, rokovanie, saková, fico

Vláda schválila zákon o Slovenskej televízii a rozhlase. Mení sa názov aj spôsob kreovania orgánov

24.04.2024 11:25, aktualizované: 11:41

Riaditeľa bude voliť deväťčlenná rada so štyrmi nominantmi Ministerstva kultúry.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 74
Celková čítanosť: 216723x
Priemerná čítanosť článkov: 2929x

Autor blogu

Kategórie